21-06-2018-11-43-47-6913 (1)

                                                                   Hans Lindgren Osteopat D.O

Osteopat Hans Lindgren med mer än 30 års erfarenhet av yrket osteopati.
1992 tog jag examen i Osteopatisvenska osteopatförbundets utbildning för osteopater, som sedan blev Skandinaviska osteopat högskolan. Kan därför använda mig av D.O, som innebär diplomerad osteopat, genomfört en utbildning godkänt av Svenska Osteopatförbundet, har genom förbundet en patient och ansvarsförsäkring. 
1993 examen från Maidstone college in osteopathy, UK.
Arbetade sedan fram till 2003 på Borgåsgård, Kungsbacka, flyttade sedan över till Lotusgården, Lotusläkarna , Kungsbacka, där jag har min verksamhet än idag.
Säsong 1991-92 var jag Mölndalshockey idrottsskadeansvarig, medans de spelade i Hockeyallsvenskan.
Under hela -90-talet och fram till 2007 var jag engagerad i förbundet och utvecklingen av skolan, som internationell sekreterare för svenska osteopat förbundets räkning, samt sekreterare i skandinaviska osteopat högskolan.


Osteopatin hade det jag sökte, en förankring i vetenskap med utrymme för livets mysterier. Vi har en gedigen förståelse för funktionell anatomi (hur kroppens olika strukturer och system fungerar i förhållande till varandra), en övertygelse om att kroppen har en självläkande och självreglerande förmåga om den är i balans, att vem jag är och hur jag förhåller mig till omvärlden avspeglar sig i min kropp, men också tvärtom. 

Att funktionella störningar, mekaniska inskränkningar påverkar mig som person. Som Osteopat vill jag hjälpa dig att undanröja dom hinder som finns för att du ska fungera och leva optimalt. 

Våra verktyg är förutom en god kunskapsbas, våra händer. Vi tränas tidigt i att ”lyssna” med våra händer, på rörelse, rytm och vävnadskvalitet. Vi försöker förstå kroppens sätt att arbeta eller lösa ett problem. Dina symtom blir mina ledtrådar. 

Vanliga besvär hos mina patienter är smärta av olika slag. ryggbesvär, nacke/axlar, ischias, whiplash, idrottsskador, huvudvärk, stressrelaterade besvär, besvär efter olyckor, magbesvär etc
Självklart kan du gå till en Osteopat om du mår bra, för att förebygga. Du behöver inte vänta tills du får ont.” 
Så, hjärtligt välkommen!

osteopath.se - G-J0CNRHMBKB